#AltresConfinats

// LAMPEDUSA //

Lampedusa

Acrílic sobre paper

“Estem en situació d’emergència pel coronavirus. A una emergència no se li pot sumar una altra”, alerta un dels habitants de l’illa.
@BorjaAlegria i @AïdaMartínez

// DESIGUALTATS //

Desigualtat

Tinta sobre fusta i collage

La desigualtat mata, la meitat de morts de la Covid-19 són persones grans que viuen en residències que s’han apagat lluny de les persones que els estimen. La desigualtat, la pobresa, la marginalització maten, especialment en zones del món sense sanitat pública. Altres països on la distància i la higiene són un luxe veuen l’urpa de la mort amb esgarrifança.
@estherveraARA

// MIGRANTS 02 //

Migrants

Com ens sentiríem si un agent extern, sigui un conflicte bèl·lic, un efecte del canvi climàtic… se’ns emportés el nostre refugi…

// ECONOMIA SUBMERGIDA //

Economia submergida

Incisions sobre fusta

Quan tens més por de morir de gana que del virus, quan saps que pots perdre la feina si deixes de fer-la perquè cap llei t’empara, ni tindràs accés a atur ni a cap subsidi i per tant, et toca treballar, sí o sí. En un racó de casa amb les criatures entremig, al carrer jugant-te-la amb la policia o anant a les cases. Exposada a la malaltia, a la incomprensió o a la sanció. Però no és una sensació nova, ja saps de fa temps que és la VULNERABILITAT.
@frmat

// MIGRANTS 03 //

Migrants 2

Tinta sobre paper

Dedicat als migrants, refugiats que estan de camí i no tenen on parar, no ho poden fer i corren encara més riscos que la resta

Processos

// MIGRANTS 01 //

// VIOLÈNCIA DE GÈNERE //

// MIGRANTS 02 //

// DESIGUALTATS //